Bedrijven en woningen

Een plafond is natuurlijk in alle soorten maten te vinden. Een professionele plafondreparatie kan daarin dus ook op verschillende plekken voorkomen. Dit kan bij bedrijven zijn en dit kan in woningen zijn. Het komt vaak voor dat er in winkels of in bedrijfspanden een plafond niet goed is. Dit kan om veel verschillende problemen gaan. Bij woningen is het vaak hetzelfde probleem en is het herstel of de reparatie van het plafond niet een hele lastige klus. Bedrijfspanden zit het meestal wat dieper. Ook dit is allemaal mogelijk in de plafond reparatie. Alle klussen worden gedaan en dit word netjes en goed afgerond.

Hoog plafond of laag plafond

Bij veel huizen zijn de plafonds ongeveer even hoog. Je hebt natuurlijk uitzonderingen van meestal wat oudere huizen met hoge plafonds. Er zijn hier genoeg materialen beschikbaar om ook dit foutloos en naadloos te herstellen. Als je een balkon in je huis hebt waardoor het plafond twee keer zo hoog is, is dit ook geen probleem. Zo is er een passende oplossing voor elk balkon en hoeft u zich geen zorgen te maken als uw huis of bedrijf afwijkt van de standaard maten. Ook het materiaal is hier niet van toepassing. Van jaren lange ervaring is er zo dus danig veel voor gevallen dat er op elk plafond een passende oplossing te vinden is.

Waterschade of steunbalken

Het is vaak hetzelfde probleem. Waterschade is hier een veel voorkomend iets. Als er iets is gaan lekken kan dit invloed hebben op de vloeren en dit trekt dan geleidelijk door in het plafond. Dat moet je natuurlijk niet hebben. Het begint bij een natte vlek en een wat vochtigere lucht in het huis maar het kan zo dusdanig ver uit bouwen dat het ook begint te lekken als het een constante lek is die boven het plafond plaatsvind. Dit kan dus ook gaan om een lek in de muur en dus het water vanuit buiten wat naar binnen komt. Steunbalken kunnen gaan rotten en het plafond kan gaan inzakken. Dit heeft grote gevolgen voor het huis dus alle reden om het huis goed te onderhouden en het plafond heel te houden!