Makkelijk en schoon

Met de voordelige Peugeot automatten bent je er zeker van dat je auto altijd goed schoon te houden is. De automatten leg je namelijk op de grond in de auto, dus wanneer je er met je voeten op gaat maak je niet de auto zelf vies. Je kan dus ook veilig knoeien met eten dat kruimelt, zoals croissantjes of koekjes. Wanneer de Peugeot automatten te vies worden kan je ze gemakkelijk uit de auto halen en schoonmaken. Schoonmaken kan gewoon met een stofzuiger, maar als je wil kunnen ze ook af en toe in de was. Na het schoonmaken kan je ze weer in de auto bevestigen.

Perfecte maat voor elke auto

De Peugeot automatten passen precies in je auto en het zal er dus helemaal niet gek uit zien. Waarschijnlijk valt het de meeste mensen niet eens op dat ze er liggen. Mochten ze het wel zien dan is dat ook geen probleem, want ze zien er super luxe uit. Wanneer je ze uitlegt hoe handig ze zijn, zijn je vrienden waarschijnlijk direct om en willen ze zelf ook automatten. We hebben niet alleen automatten voor de bestuurder en mensen die meerijden, maar ook voor in je kofferbak. Het principe werkt hetzelfde, dus ook in je kofferbak hou je alles gemakkelijk schoon.

Veel kleuren om uit te kiezen

Wanneer je niet wilt dat de viezigheid opvalt neem je natuurlijk zwarte Peugeot automatten. Je kan er ook voor kiezen om een andere kleur te kiezen omdat dat vet staat. Rood is bijvoorbeeld heel gaaf als je bekleding zwart is en blauw staat tof bij witte bekleding. Hou er rekening mee dat je dan de kruimels en het stof wel beter ziet, maar zolang je het goed schoon houdt is er niks aan de hand. Je kan je automatten dus helemaal laten personaliseren zodat het helemaal bij jouw smaak valt. Kom snel langs in onze winkel om te kijken wat je het meest aanspreekt.